Návrh pracovních listů vybraných témat matematického vyučování na ZŠ s interaktivní tabulí - Havlín, Petr (Jihočeská univerzita, 2007)
Diplomová práce je zaměřena na použití interaktivní tabule ve výuce matematiky v 6. a 7. ročníku základní školy. Výkladem o základních vlastnostech a možnostech interaktivní tabule, jejím bližším představením a vložením technického popisu se můžeme dobře zorientovat v dané problematice. V pracovních listech se potom vychází ze základních pedagogických zásad. Pracovní listy také vedou k rozvíjení klíčových kompetencí žáků základní školy.
Suggestion of working sheets chosen topic of mathematics instructions on basic school with interactive table\\
Keywords: Interaktivní tabule; hlasovací zařízení; klíčové kompetence; pedagogické zásady