Kvalita služeb, řízení lidských zdrojů a podniková kultura v cestovním ruchu - Duspivová, Marie (Jihočeská univerzita, 2010)
Tato práce je o řízení lidských zdrojů a podnikové kultuře v restauraci Zlatý jelen v Horažďovicích. Cílem této práce byla specifikace vybraných aspektů řízení lidských zdrojů a podnikové kultury, ovlivňující úroveň poskytovaných služeb a jejich analýza ve specifických podmínkách malého podniku. Pro bližší zkoumání této problematiky byly využity dva strukturované dotazníky a test barevně sémantického diferenciálu (TBSD). V závěru práce bylo navrženo několik opatření do budoucnosti. Doufám, že mé návrhy pomohou zlepšit kvalitu nabízených služeb, standard řízení lidských zdrojů a podnikové kultury v této restauraci.
The quality of the offered services, human resources management and corporate culture in tourism
Keywords: Hosté; kvalita služeb; podniková kultura; řízení lidských zdrojů; test barevně sémantického diferenciálu (TBSD); vedoucí; Corporate culture; employees; guests; human resources management; manager; quality of the services; test of colourfully semantic differential (TBSD)