Nové trendy wellness služeb a jejich uplatnění ve WELLNESS HOTELU FRYMBURK - Chocholatá, Soňa (Jihočeská univerzita, 2013)
Diplomová práce se zabývá wellness úsekem Wellness hotelu Frymburk. Cílem práce je analyzovat stávající produkty wellness služeb, doporučení rozvoje wellness produktů dle aktuálních trendů. Dalším důležitým cílem práce je komparace jednotlivých ubytovacích zařízení ve vymezené lokalitě nabízející wellness služby. Součástí práce bude i analýza zákaznických potřeb, jejich spokojenost s aktuálním portfoliem nabídky wellness služeb. Dané informace budou konzultovány s managementem hotelu.
New trends of wellness services and their use in WELLNESS HOTEL FRYMBURK
Keywords: Wellness; wellness trendy; Wellness hotel Frymburk; Lipensko; Wellness; wellness trends; Wellness hotel Frymburk; Lipensko