Dětský pěvecký sbor Jitřenka se zaměřením na práci s přípravnými sbory - Stiborová, Petra (Jihočeská univerzita, 2006)
Diplomová práce je zaměřená na Dětský pěvecký sbor Jitřenka a hlavně na činnost jeho přípravných oddělení. V úvodu této práce se zabývám sborovým zpěvem jako takovým a stavem hudební výchovy na základní škole. V další kapitole uvádím ve zkratce historii dětského pěveckého zpěvu. Hlavní část se týká práce v přípravných sborech a Dětského pěveckého sboru Jitřenka a jeho činnosti.
Children´s Choir Jitrenka. Focuse on Prep - Choirs Practice.