Analýza výroby a logistiky ve vybraném podniku zemědělských služeb - Procházková, Veronika (Jihočeská univerzita, 2007)
Práce se zabývá analýzou výroby a logistiky ve vybraném zemědělském podniku - Mydlářka a.s. Popsány jsou jednotlivé výroby - výroba vepřového masa, výkrm drůbežích brojlerů a chov slepic vajec. Všechny výrobní oblasti jsou doplněny výrobními ukazateli včetně produktivity práce.
The analysis of production and logistics in the selected enterprise of agriculture servises
Keywords: Logistika; zemědělství; Mydlářka a.s.; výroba; produktivita práce; služby; prasata; drůbež; Logistics; agriculture; Mydlarka Inc.; production; productivity of labour; servicie; piggs; poultry