NFC platby mobilním telefonem - Čapková, Tereza (Jihočeská univerzita, 2021)
Cílem bakalářská práce je zmapovat potřebné technologie související s NFC, analyzovat současné aplikace, tedy konkrétní možnosti uživatele bezkontaktních plateb dle předem stanovených kritérií. Dalším cílem je vytvoření aplikace pomocí frameworku Xamarin, která bude sloužit jako demonstrace propojení kódu a technologie NFC. Práce bude také analyzovat možnosti užití NFC v nositelné elektornice a možný budoucí vývoj v této oblasti.
Mobile phone NFC payments
Keywords: NFC; mobilní aplikace; vývoj; šifrování; bezkontaktní platby; NFC technology; mobile application; development; encryption; contactless payments