Prostorový model obnovy liniových struktur v krajinné kompozici Jemčiny - Kloubcová, Petra (Jihočeská univerzita, 2012)
Tato bakalářská práce je návrhem projektu na prostorový model obnovy liniových struktur na Jemčinsku. Obnova je zaměřena na staré dutinové stromy s ohledem na výskyt vzácných xylofágních druhů hmyzu. Prostorový model je proveden pomocí geografického informačního systému.
Spatial model of tree line restoration in historical landscape of the Jemčina game forest
Keywords: páchník hnědý; dutinové stromy; historická alej; GIS; hollow trees; tree line stuctures; GIS