Ubytovací služby jako prvek rozvoje cestovního ruchu v mikroregionu DSO Chlum u Třeboně, Staňkov, Hamr - Kubíková, Barbora (Jihočeská univerzita, 2015)
Cílem práce je specifikovat význam ubytovacích služeb pro rozvoj cestovního ruchu ve zkoumané oblasti a zdůvodnit význam těchto služeb při uspokojování potřeb účastníků cestovního ruchu.
Accommodation services as an element of tourism development in microregion DSO Chlum u Třeboně, Staňkov, Hamr
Keywords: cestovní ruch; ubytovací služby; mikroregion; rozvoj; Accommodation services; microregion; tourism; development