Franchising jako forma rozvoje firmy - Smítková, Věra (Jihočeská univerzita, 2014)
Téma diplomové práce je Franchising jako forma rozvoje firmy. Hlavní cíl práce spočívá ve vypracování franchisingového modelu podnikání a jeho postupu, který by byl aplikovatelný na firmu. Dalším cílem je navržení jednotlivých kroků postupu a opatření pro zajištění správného fungování celého franchisingového systému.
Franchising as a form of company development
Keywords: franchising; franchisor; franchisant; business model; franchising; franchisor; franchisee; business model