Sbírka řešených testových úloh z geometrie - Kuklová, Lucie (Jihočeská univerzita, 2014)
Tato práce se zabývá tvorbou testových úloh. Vytvořené testové úlohy jsou zaměřené především na učivo geometrie na 2. stupni ZŠ. Testové úlohy jsou v práci ukázkově vyřešeny. Součástí jsou i teoretické informace k tvorbě testových úloh. Závěrečná kapitola patří ověření testových úloh, kdy část úloh byla ověřena na základních školách žáky 9. třídy.
Collection of problems and exercises to test geometry knowledge
Keywords: Geometrie; test; testování; Geometry; test; test