Tvorba podnikatelského plánu - Kratochvílová, Jana (Jihočeská univerzita, 2015)
Tato bakalářská práce se zabývá tvorbou podnikatelského plánu pro založení fiktivního společnosti, která se bude zabývat prodejem. Teoretická část práce začíná zpracováním literárního přehledu na základě studia odborné literatury. Na základě toho následuje metodika, která definuje základní pojmy a popisuje funkce společnosti. Praktická část je zaměřena na přípravu podkladů pro založení společnosti, která se specializuje na prodej Fair Trade výrobků v Českých Budějovicích. V této části práce se podnikatelský plán zpracuje. Podnikatelský plán obsahuje marketingový plán, finanční plán, který určí náklady a předpokládaný obrat firmy, umístění podniku, personální informace a marketingový mix.
Business Plan Formation
Keywords: Podnikatelský plán; Fair Trade; prodej; business plan; fair trade; sale