Problematika venkovského cestovního ruchu na Českokrumlovsku - Čížková, Barbora (Jihočeská univerzita, 2009)
Tématem bakalářské práce bylo zpracování problematiky rozvoje venkovského cestovního ruchu na Českokrumlovsku. Na základě situační analýzy a terénního šetření byly zjištěny přírodní a kulturní předpoklady rozvoje. Ale také byly zjištěny nedostatky, které jsou řešeny v návrhu inovací.
Provincial tourism problems in the territory Českokrumlovsko
Keywords: venkovský cestovní ruch; Českokrumlovsko; přírodní předpoklady; kulturní předpoklady; analyse; development; provincial tourism; Český Krumlov; groundwork