Marketingový mix v on-line bankovnictví - Štamberková, Petra (Jihočeská univerzita, 2013)
Předmětem bakalářské práce bylo specifikovat marketingový mix bankovních služeb. Práce je rozdělena do dvou částí. Teoretická část je zaměřena na marketing bankovních služeb a proměnné marketingového mixu. Praktická část analyzuje marketingový mix dvou vybraných bank - České spořitelny, a.s. a ČSOB, a.s.
Online banking marketing mix
Keywords: Marketing bankovních služeb; bankovnictví; proměnné marketingového mixu.; Marketing of banking services; banking; marketing mix variables