Specifika klimatu na malotřídní škole - Prášilová, Zdeňka (Jihočeská univerzita, 2012)
Práce bude věnována otázkám sociálně psychologického klimatu ve třídách a školách, specificky bude zaměřená na charakterizování prostředí malotřídní školy. Vlastní výzkum se zaměří na zkoumání rozdílu sociálně psychologického klimatu na velkých školách a malotřídních.
Specification of climate at the school with united classes
Keywords: malotřídní; klima; prostředí; the schools with united classes; climate; environment