Hodnocení efektivity vybrané investice včetně výběru optimálního způsobu financování - Dvořáková, Zdeňka (Jihočeská univerzita, 2012)
Cílem této práce je hodnocení efektivity vybrané investice a výběr oprimálního způsobu financování. Praktaiacká část této práce je založena na případu vybrané investice a jejím hodnocení pomocí ekonomických ukazatelů jako je ČSHI, Index rentability, VVP, doba návratnosti a volby mezi leasingem a úvěrem jako možných zdrojů financování
The effectiveness evaluation of the chosen investment including the choice of the optimal financing source.
Keywords: investice; investiční rozhodování; hodnocení efektivnosti investice; zdroje financování; investments; investment decision making; effectiveness evaluation of investment; source of financing