Porovnání grafických systémů AutoCAD a MicroStation - Pfeifer, Tomáš (Jihočeská univerzita, 2014)
Bakalářská práce se zabývá porovnáním grafických systémů AutoCAD a MicroStation, které jsou nástrojem dnešních strojařů, architektů, geodetů, elektrotechniků atd. Systémy porovnává z hlediska funkcí, historie, ceny, dostupnosti aj. Dále tato bakalářská práce obsahuje dotazníkové šetření mezi různými obory.
Comparison of The Graphical Systems AutoCAD and MicroStation
Keywords: AutoCAD; MicroStation; funkce; využitelnost v různých oborech; dostupnost; AutoCAD; MicroStation; function; serviceableness in different branches; accessibility