Destinace Praha na trhu cestovního ruchu - Rudová, Irena (Jihočeská univerzita, 2013)
Cílem této bakalářské práce je zhodnocení primární a sekundární nabídky destinace na trhu cestovního ruchu na základě situační analýzy, identifikace konkurenčních destinací a určení pozice na trhu cestovního ruchu. Na základě analýzy silných a slabých stránek destinace identifikovat konkurenční výhodu a navrhnout způsob jejího prosazování.
Destination Prague on the Tourism Market
Keywords: cestovní ruch; trh cestovního ruchu; destinace cestovního ruchu; management a marketing destinace; tourism; tourism market; destination on the tourism market; management and marketing of destination