Výukový materiál pro zaškolení nastupujících pracovníků: Systém provádění přípravy údržby stavební části na Jaderné elektrárně Temelín (ETE) - Palkoska, Tomáš (Jihočeská univerzita, 2013)
Bakalářská práce se zabývala problematikou zaškolování nově nastupujících pracovníků na pozici přípravář údržby stavební části na Jaderné elektrárně Temelín. Jako výchozí podklady byly použity metodiky a sdílená dokumentace ČEZ, a. s. Autor navrhl vlastní výukový materiál, který bude sloužit jako základní podklad pro zaškolování výše uvedených pracovníků. Dále se pokusil o výhled do budoucnosti v souvislosti s výstavbou nových jaderných zdrojů, nebo zvyšováním výkonu u stávajících zdrojů na území České republiky.
The training material for training recruits: The system implementation preparation of construction maintenance in The Temelín Nuclear Power Station (ETE)
Keywords: Příprava údržby; výukový materiál; Jaderná elektrárna Temelín; Preparation of maintenance; Training material; The Temelín Nuclear Power Station