Význam leasingu ve společnosti s kamionovou přepravou - Bočanová, Jana (Jihočeská univerzita, 2012)
Tématem bakalářské práce je ?Význam leasingu ve společnosti s kamionovou přepravou.? Cílem bylo charakterizovat, porovnat a zhodnotit výhody a nevýhody finančního a operativního leasingu nejprve z teoretického hlediska a později získané poznatky využít a aplikovat v praktické části, kdy jsem se zabývala významem leasingu ve společnosti Autodoprava Hanzalík s.r.o.
The importance of leasing in the truck-transport company
Keywords: leasing; finanční leasing; operativní leasing; příjemce leasingu; poskytovatel leasingu; pořizovací cena; zůstatková cena; akontace; časové rozlišení; náklady; financování; výhody; nevýhody; leasing; financial leasing; operational leasing; lessee; lessor; price; residual price; down payment; time resolution; costs; financing; advantages; disadvantages