Projekt návrhu rozvoje restaurace U Štěpána - Linhartová, Monika (Jihočeská univerzita, 2012)
Hlavním cílem práce je zhodnotit aktuální stav cestovního ruchu ve vybrané oblasti, zanalyzovat poskytované služby restaurace U Štěpána a připravit koncept dalšího návrhu rozvoje tohoto zařízení, v neposlední řadě také navrhnout a vypracovat kompletní dokumentaci podnikatelského záměru z hlediska rozšíření ubytovacích kapacit dle aktuálních trendů ve venkovské turistice a agroturistice.
The project proposal for the development of the restaurant U Štěpána
Keywords: cestovní ruch; projekt; podnikatelský plán; služby cestovního ruchu; ubytovací služby; tourism; project; business plan; travel services; accommodation services