Analýza ubytovacích a stravovacích služeb v oblasti Písecko - Pojerová, Adéla (Jihočeská univerzita, 2010)
Bakalářská práce se zabývá analýzou ubytovacích a stravovacích služeb ve vymezené oblasti Písecka a problematikou jejich poskytování, která je řešena jak ze strany poptávky, tak i nabídky. To umožnilo především terénní šetření v podobě řízených rozhovorů a dotazníků, které spolu se sekundárními údaji a vlastním pozorováním poskytlo potřebné informace, ze kterých mohla být následně sestavena syntéza údajů. Ta nastínila některé problémy a nedostatky a stala se vhodným podkladem pro sestavení návrhů a opatření, které jsou předloženy v závěru práce.
Analysis of accommodation and catering services in the area Pisecko
Keywords: cestovní ruch; služby cestovního ruchu; ubytovací služby; stravovací služby; Písecko; tourism; tourism services; accommodation services; catering services; Pisecko