Použití maker v MS Excel a v OpenOffice.org Calc - Sobol, Daniel (Jihočeská univerzita, 2010)
Bakalářská práce čtenáře seznamuje s vytvářením a použitím maker zejména v MS Excel a částečně v OpenOffice.org Calc. Rámcově porovnává možnosti programovacích jazyků Visual Basic for Application a OpenOffice.org Basic. Její součástí jsou mnou vytvořená ukázková makra, jež ilustrují možnosti případného použití v praxi.
Macros in MS Excel and OpenOffice.org Calc
Keywords: modul; objekt; procedura; funkce; zdrojový kód; module; object; procedure; function; source code