Proces tvorby didaktických hraček pro děti v mateřské škole - Navrkalová, Marie (Jihočeská univerzita, 2023)
Bakalářská práce pojednává o procesu tvorby didaktických hraček pro děti v mateřské škole. Teoretická část popisuje vývoj dítěte v předškolním věku a hračku pohledu pedagogického a vývojově psychologického. Praktická část představuje vlastní výzkumné šetření zjišťující, jak tvůrci didaktických hraček nahlížejí proces tvorby, a dále popis vlastní tvorby didaktických hraček.
Process of Creating Didactic Toys for Kindergarten Childern
Keywords: didaktická hračka; proces tvorby; předškolní věk; didactic toy; process of creating; preschool age