Systém odměňování ve vybraném podniku - Benešová, Martina (Jihočeská univerzita, 2008)
Cílem této bakalářské práce bylo analyzovat systém odměňování a motivačních faktorů ve vybraném podniku. Text práce obsahuje základní informace o společnosti, jeho historii i jeho organizační strukturu. Dále obsahuje analýzu systému odměňování a strukturu zaměstnaneckých výhod. Na konci práce jsou vědomosti získané z literatury porovnány s informacemi zjištěnými analýzou. Následuje vyhodnocení a návrhy na zlepšení systému odměňování, motivace a péče o zaměstnance. Návrhy na změny byly sestaveny tak, aby zajistily zlepšení konkurenční schopnosti podniku na trhu práce.
Remuneration system of employees
Keywords: systém odměňování; motivace; péče o zaměstnance; zaměstnanecké výhody; remuneration system; motivation; care of employees; benefits