Měření a porovnání dopravních charakteristik traktorů ve srovnatelných provozních podmínkách. - Vaněk, Zbyněk (Jihočeská univerzita, 2010)
Bakalářská práce je zaměřena na měření a porovnávání dopravních charakteristik traktorů ve srovnatelných provozních podmínkách. Hlavním pilířem práce je zjištění energetických a výkonnostních parametrů traktorových souprav různých typů traktorů a nákladního automobilu v dopravě.
Measurement and comparing transport characteristics of tractors in comparoble operation conditions.
Keywords: Mobilní energetický prostředek; výkonnost; spotřeba paliva; spalovací motor; převodovka.; Mobile energy device; efficiency; fuel consumption; combustion engine; transmission