VEŘEJNÁ SPRÁVA VE SVOBODNÉM STÁTĚ BAVORSKO (PROBLEMATIKA DOPRAVNÍ OBSLUŽNOSTI) - Funda, František (Jihočeská univerzita, 2016)
Cílem bakalářské práce je představit systém organizace veřejné správy ve Svobodném státě Bavorsko. Práce se soustředí na oblast dopravní problematiky. Specifikuje orgány a instituce, které mají pravomoc a působnost k zajištění dopravní obslužnosti na území Svobodného státu Bavorsko. Vybraná problematika je rozšířena o akutální téma zpoplatnění německých komunikací (výběr mýta).
PUBLIC ADMINISTRATION IN THE FREE STATE OF BAVARIA (ISSUE TRANSPORT SERVICES)
Keywords: Veřejná správa; Svobodný stát Bavorsko; orgány a instituce v dopravní problematice; německé silnice; mýtný systém.; public administration; the Free State of Bavaria; bodies and institutions of traffic problems; German highway; tolls system.