Tvorba podnikatelského plánu - Hájková, Pavlína (Jihočeská univerzita, 2016)
Bakalářská práce se zabývá tvorbou podnikatelského plánu a jeho strukturou. Cílem práce je vytvoření podnikatelského plánu na založení tanečního studia ve Strakonicích a ověření, zda se jej vyplatí otevřít a začít provozovat. Východiskem podnikatelského plánu je obecný návod zpracovaný v teoretické části.
Creating a Business Plan
Keywords: Podnikatelský plán; struktura; návod; podnikání; taneční studio.; Business plan; structure; instuctions; business; dance studio.