Možnosti strategického rozvoje cestovního ruchu v Benešově u Prahy - Maršálková, Iva (Jihočeská univerzita, 2010)
Cílem práce bylo na základě zhodnocení primárních a sekundárních potenciálů cestovního ruchu ve městě Benešov navrhnout možnosti strategického rozvoje cestovního ruchu s vymezením vize, cílů, priorit a opatření.
Options for strategic development of tourism in Benešov u Prahy
Keywords: cestovní ruch; strategický rozvoj; tourism; strategic development