Potenciál nádraží v rámci obchodu a cestovního ruchu - Zelenková, Martina (Jihočeská univerzita, 2017)
Diplomová práce Potenciál nádraží v rámci obchodu a cestovního ruchu zkoumá potenciál vybraného železničního nádraží. Zaměřuje se především na zvýšení atraktivnosti těchto prostor pro cestující, s použitím nových technologií a inovací. Pro účely této práce byla zvolena nádražní budova v Kutné Hoře. Výsledné návrhy zde budou aplikovány tak, aby reagovaly na současné potřeby zdejších cestujících s ohledem na možnosti nádraží.
The Potencial of Railway Stations in Trade and Tourism
Keywords: železniční doprava; nádraží; nádražní budova; modernizace; inovace; automat na krátké příběhy; Rail transport; station; station building; modernization; innovation; short-story vending machine