Trh bioprodukty - spotřebitelské výzkumy - Veselá, Michaela (Jihočeská univerzita, 2014)
Hlavním cílem diplomové práce byla identifikace cenových, kvalitativních a časových priorit spotřebitelů ve vztahu k potravinám a vymezení postoje českých spotřebitelů k biopotravinám, resp. k jednotlivým biokomoditám. Prostřednictvím spotřebitelského průzkumu (realizovaného pomocí dotazníkového šetření) pak vymezení základních nákupních preferencí a motivačních faktorů/bariér.
The market of organic food: consumer research
Keywords: biopotraviny; ekologické zemědělství; distribuce; dotace; marketingový výzkum; marketingová komunikace; organic food; organic farming; distribution; subsidy; marketing research; marketing communication