Zúčtovací vztahy se zaměřením na dodavatelsko - odběratelské vztahy a jejich zachycení v účetnictví - Hronková, Lucie (Jihočeská univerzita, 2010)
Cílem mé bakalářské práce bylo vymezení problematiky dodavatelsko odběratelských vztahů a zachycení účetních operací v konkrétní účetní jednotce
Accounting relations focused on supply - consumer relations and their fixation in accounting