Rozvoj výpočetní techniky, technologických prvků a programového vybavení na ÚP od roku 1991 do současnosti a její vliv na řízení chodu ÚP - Uher, Pavel (Jihočeská univerzita, 2010)
Tato bakalářská práce se zabývá zhodnocením rozvoje výpočetní techniky, technologických prvků a programového vybavení, které bylo aplikováno na Úřadu práce v Písku a také pohledem na stejnou oblast v rámci celého resortu MPSV. Je rozdělena do šesti významových částí, které v časově vymezených úsecích ukazují nástup a rozvoj výpočetní techniky. Jedna samostatná část se pak zabývá několika návrhy na možnou optimalizaci nebo rozšíření informačního systému. Cílem práce je poskytnout ucelený pohled na uvedenou problematiku v časovém rozsahu 18ti let a v závěru zohlednit její celkový přínos,
The development of computer technology, technology components and software at UP from 1991 to the present and its impact on the management of running ÚP