Analýza druhů a forem cestovního ruchu ve zvolené oblasti - Votice - Skopcová, Veronika (Jihočeská univerzita, 2010)
Hlavním cílem bakalářské práce je analyzovat druhy a formy cestovního ruchu ve zvolené oblasti - Votice. Vedlejším cílem práce je navrhnout a inovovat nabídku a připravit produktový balíček. Vlastní dotazníkové šetření potvrdilo dvě zvolené pracovní hypotézy - ve Voticích převládá domácí cestovní ruch a návštěvníci Votic a okolí jsou spíše tranzitující účastníci cestovního ruchu. Na základě výsledků vlastního dotazníkového šetření byly navrhnuty dva produktové balíčky.
The analysis of the Types and Forms of Tourism in the Votice Region
Keywords: cestovní ruch; typologie cestovního ruchu; situační analýza; ubytovací služby; stravovací služby; dotazníkové šetření; produktový balíček; návrhy a inovace nabídky; tourism; a typology of tourism; situation analysis; accommodation services; catering services; survey; product package; design and innovation offers