Systém Balanced Scorecard - Vačkářová, Andrea (Jihočeská univerzita, 2008)
Cílem práce je provést zhodnocení zavádění Balanced scorecard ve firmě Schwan Cosmetics CR a.s.. Práce je zaměřena na analýzu systému BSC od počátku jejího vývoje v této firmě až po současnost a jeho funkčnost se zaměřením na vybrané ukazatele.
The Balanced Scorecard
Keywords: Balanced; scorecard; BSC; strategie; management; Balanced; scorecard; BSC; Strategy; management