Výsledky revizí acetabulární komponenty TEP kyčle s defekty Paprosky 3a a 3b pomocí trabecular metal tantalových implantátů 2–10 let po operaci - Musil, David; Trnka, T; Klouda, Jan; Petrlicek, J; Held, M; Stehlík, Jiří (Česká společnost pro ortopedii a traumatologii, 2020)
Autoři považují TMT augmenty a implantáty za vhodné, které rozšiřují portfolio metod umožňující řešit defekty typu Paprosky 3a, 3b a pánevní diskontinuitu.
Outcomes of Revisions of the Acetabular Component of THA with Paprosky Type 3a and 3b Defects Using Tantalum Trabecular Metal Implants 2-10 Years Postoperatively
Keywords: revize; acetabulární komponenty; TEP kyčle; defekty Paprosky 3a a 3b; total hip arthroplasty (THA); revision implantation; TMT implant