Slovní úlohy ze základů aritmetiky - Brožová, Lenka (Jihočeská univerzita, 2013)
Bakalářská práce se zabývá učivem žáků základních škol a její téma je Slovní úlohy ze základů aritmetiky. Práce je členěna do několika částí. Začíná od základních pojmů, poté postupně probírá celou problematiku zlomků až po složitější příklady a slovní úlohy. Je koncipována tak, aby mohla sloužit jako pomůcka pro samostudium žáků. V každé kapitole jsou příklady na procvičení dané problematiky. Pro větší atraktivitu a lehčí porozumění je práce obohacena o řadu obrázků či fotografií.
Word problems on basic arithmetics
Keywords: Slovní úlohy; zlomky.; Math word problems; fraction.