Destinační management Jihlavska - Široká, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2009)
Práce se zabývá analýzou destinačního managementu v oblasti Jihlavska. Je zde navrženo zlepšení činnosti stávajícího destinačního managementu a nastíněny možnosti vzniku nové organizace destinačního managementu.
The destination management in the region of Jihlava
Keywords: Destinační management; rozvoj regionu; rozvoj cestovního ruchu; Destination management; development of region; development of tourism