Zpracování průzkumných prací ve zvolené lokalitě jako podklad pro KoPÚ - Zezulová, Martina (Jihočeská univerzita, 2015)
Diplomová práce se věnuje zpracování průzkumových prací podle platné metodiky v katastrálním území Přídolí. Práce poskytuje výčet veškerých informací, které jsou potřebné pro další zpracování pozemkové úpravy. Kromě základních charakteristik přírodních a hospodářských podmínek v území je dán hlavní důraz na získání a zpracování údajů z oblasti dopravního systému, degradace půdy, rozmístění a stavu veškerých prvků protierozní ochrany půdy a územního systému ekologické stability, vodohospodářských poměrů a krajinářských hodnot. Zpracování získaných podkladů, terénních průzkumů a analýz území by mělo sloužit k optimálnímu zpracování pozemkových úprav, především pak plánu společných zařízení.
Processing of survey works in the selected locality as the basis for land consolidation project
Keywords: Pozemkové úpravy; terénní průzkum; eroze; katastrální území Přídolí; vodohospodářské poměry; ochrana krajiny; dopravní systém; Land consolidation; field survey; erosion; the cadastral area of Přídolí; water supply conditions; landscape protection; transport system