Ošetřovatelská rehabilitace u nemocných po CMP v domácí péči - Chaloupková, Veronika (Jihočeská univerzita, 2016)
Bakalářská práce se zabývá prováděním ošetřovatelské rehabilitace u pacientů po CMP v domácí péči. V práci jsou charakterizovány cévní mozkové příhody, ošetřovatelská rehabilitace a agentury domácí péče. Výzkumné šetření se snaží zjistit, jak je ovlivněna kvalita ošetřovatelské rehabilitace na základě dodatečného vzděláváním sester v ADP.
Rehabilitation nursing in patients after stroke in home care
Keywords: Sestra; pacient; cévní mozková příhoda; ošetřovatelská rehabilitace; domácí péče; Nurse; patient; stroke; rehabilitation nursing; home care