Informační panel pro výrobní linku - Pichl, Jan (Jihočeská univerzita, 2014)
Tato bakalářská práce se zabývá vývojem zařízení, které umožňuje propagaci stavu výkonnosti výroby. Zobrazuje množství výrobků zhotovených na výrobní lince a tuto informaci porovnává se stanoveným plánem výroby. Součástí práce je výroba řídící desky panelu, softwarové řešení a uvedení zařízení do provozu.
Information Panel for Production Line
Keywords: Arduino; datová sběrnice; mikrokontrolér; C#; Wiring; Arduino; data bus; microcontroller; C#; Wiring