Audit v malé společnosti - Hovorková, Lucie (Jihočeská univerzita, 2011)
Diplomová práce se zabývá auditem účetní závěrky, která ze zákona není povinna auditu.
Audit the small company
Keywords: audit; účetní závěrka; testy spolehlivosti; testy věcné správnosti; riziko; accounting; auditing; financial statements