Porovnání nákladů na opravy vybrané skupiny traktorů - Přibyl, Radek (Jihočeská univerzita, 2019)
Bakalářská práce na téma porovnání nákladů na opravy vybrané skupiny traktorů se zabývá sledováním a vyhodnocováním provozně ekonomických ukazatelů u skupiny traktorů, které disponují výkonem více jak 90 kW.
Comparison of repair costs of selected tractor group
Keywords: traktor; McCormick; náklady; údržby; opravy; tractor; McCormick; costs; maintenance; repairs