Návrh projektu rozvoje cestovního ruchu - Kotková, Marika (Jihočeská univerzita, 2014)
Hlavním úkolem projektu je vybudování ubytovacího zařízení a mini zoologické zahrady pro rozvoj cestovního ruchu v Českém Krumlově. Pro tento účel je nutná rekonstrukce budovy, ve které bude následně poskytováno ubytování formou apartmánů. apartmány budou tři a v každém z nich se budou nacházet dvě místnosti určené pro spaní, jeden pokoj s manželskou postelí a druhý s dvěma oddělenými postelemi, funkčně vybavený kuchyňský kout propojený s obývací místností a koupelna s toaletou. Na zahradě se budou nacházet ohrady s ovcemi, kozami, koňmi, želvami, bažanty, pávy, emu a klokany.
The proposal of tourism development project
-
Keywords: cestovní ruch; regionální rozvoj; Český Krumlov; ubytovací zařízení; zoo; tourism; regional development; Český Krumlov; accommodation; zoo