Aktivita celulázy C1 a FP v komerčních preparátech a její odezva při hydrolýze vybraných typů biomasy - Founě, Jakub (Jihočeská univerzita, 2009)
Cílem práce bylo stanovit aktivitu celulázy v japonském komerčním preparátu Onozuka R-10.
Acitivity of cellulase C1 and FP in commercial products and its response during hydrolysis of biomass
Keywords: celuláza; enzym; biomasa; aktivita celulázy; Onozuka; cellulase; enzyme; biomass; activity of cellulase; Onozuka