Hluková zátěž obsluhy v kabině traktorů odlišné výkonnostní třídy. - Kubeš, Jiří (Jihočeská univerzita, 2007)
Práce popisuje hlukovou zátěž obsluhyv kabině traktorů odlišné výkonostní třídy.Měrení bylo prováděno na 3 typech traktorech. Jmenovitě John Deere, 7810, Case Magnum 310, Zetor 16145. V závěru práce byly vyhodnoceny a porovnány naměřené hodnoty.
NOICE STRESS ON THE STAFF IN TRACTOR CAB OF DIFFERENT PERFORMANCE CLASS