Pracovněprávní poměr - analýza právních, účetních a daňových aspektů města Lišov - Novotná, Marie (Jihočeská univerzita, 2011)
Cílem diplomové práce je zhodnocení postupů města Lišov v oblasti pracovněprávního poměru, a to ze 3 hledisek - právního, účetního a daňového.
The employer-employee relationship - an analysis of the legal, accounting and tax aspects of the City of Lisov
Keywords: veřejná správa; město; zaměstnanec; plat; public administration; town; employee; salary