Konkrétní postup projekčních prací v komplexní pozemkové úpravě ve vybraném katastrálním území - Strnadová, Irena (Jihočeská univerzita, 2011)
Bakalářská práce se zabývá konkrétním projekčním postupem v katastrálním území Maříž, které leží na jihozápadě Moravy v okresu Jindřichův Hradec. Prezentuje výsledky získaných z projektové dokumentace, podkladů, průzkumových prací terénu, určení obvodu a zjišťování průběhu hranic v komplexní pozemkové úpravě. Cílem bakalářské práce bylo zhodnotit a nastínit zjištěné skutečnosti pro přípravu nároku a dalších etap projekčních prací v komplexní pozemkové úpravě.
The specific project procedure of the complex land regulation in concrete cadastral territory
Keywords: projektové dokumentace; komplexní pozemková úprava; mapa; krajina; půda; obvod; bonitace půd; terénní práce; zjišťování průběhu hranic; project documents; complex land regulation; maps; scenery; soil; periphery; land evaluation; terrain explorations; borderlines investigations