Rozvoj zrakové a sluchové percepce u dítěte v MŠ - Kelblová, Eliška (Jihočeská univerzita, 2018)
Bakalářská práce se zaměřuje na rozvoj zrakové a sluchové percepce u dítěte v mateřské škole.Teoretická část se zabývá předškolním vzděláváním dítěte, vývojem dítěte předškolního věku, zrakovou a sluchovou percepcí a pomůckami užívaných při rozvoji dítěte předškolního věku. Praktická část je tvořena výzkumným projektem, jehož hlavním cílem je tvorba a ověřování pomůcek rozvíjejících zrakové a sluchové vnímání u dítěte v předškolním věku.
Development of visual and auditory perception of a child in the kindergarten
Keywords: percepce; zrak; sluch; dítě PV; visual perception; hearing perception; pre-school age; aid