Scavenging na mrtvých bezobratlých v různých typech agrocenóz - Fiala, Jan (Jihočeská univerzita, 2015)
Práce se zabývá mrchožroutstvím bezobratlých na mršinách bezobratlých. Zjišťuje rychlost jejich odhalování a odstraňování mrchožrouty při ovlivnění různými parametry ve dvou antropogenních ekosystémech louce a poli.
Scavenging on invertebrate cadavers in different agricultural habitats
Keywords: mrchožroutství; bezobratlá mršina; agrocenóza; scavenging; invertebrate cadavers; agrocenosis