Biologické a ekonomické hodnocení nástrojů managementu redukující predaci kormorána v České republice - Sedlecký, Pavel (Jihočeská univerzita, 2007)
Moje téma bakalářské práce je zaměřeno na ekologické a ekonomické hodnocení škod Kormorána Velkého, (Phalacrocorax carbo sinensis) metodou CVM (Contingent Valuation Method) = metoda podmíněného hodnocení. Zaměřil jsem se na názory obyvatel Třeboně a okolí
BIOLOGICAL AND ECONOMICAL EVALUTION OF MANAGEMENT INSTRUMENTS REDUCING THE PREDACY OF THE CORMORAN IN THE CZECH REPUBLIC
Keywords: kormorán; škody; metoda CVM; cormorant; Contingent Valuation Method; damages